Projectwerking

Jo Tack is een erkend architect die de kwaliteitslat voor elk project uiterst hoog legt. Ons architectenbureau is gelokaliseerd in de Vlaamse Ardennen (Oudenaarde), maar de reikwijdte van onze projecten is grenzeloos. Kleine of grote projecten: Jo Tack gaat de uitdaging aan.

Duidelijke communicatie dragen wij hoog in het vaandel. De architecturale projecten worden steeds uitvoerig met de klant besproken en er wordt altijd duidelijk over de prijs gecommuniceerd. Het verloop van een project gebeurt ten allen tijde doordacht en met duidelijke afspraken. Het is een meerwaarde om niet alleen in dialoog te gaan met onze klanten, maar ook met de uitvoerders van het project.

Onze architecturale expertise gaat verder dan het ontwerpen van gebouwen. Architect Jo Tack is gespecialiseerd in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten en heeft door de jaren heen al heel wat technische expertise opgebouwd. Het stokpaardje van deze architect is dan ook duurzaamheid of energiezuinigheid. Bij moderne architectuur gaat het namelijk om veel meer dan hoe iets eruit ziet. Wij zorgen ervoor dat je woning een goed E-peil bereikt en daardoor dus heel weinig energie verbruikt. Dankzij architect Jo Tack bespaar je niet alleen op verwarmings- of koelingskosten, maar draag je ook je steentje bij tot een verminderde CO2-uitstoot.

Vergeet zeker niet de website Premiezoeker te raadplegen om te zien op welke subsidies je aanspraak kan maken bij renovatie- of nieuwbouwprojecten.