Projectwerking

Jo Tack is een erkend architect, gelokaliseerd in de Vlaamse Ardennen, meer bepaald te Oudenaarde. De architect is gespecialiseerd in nieuwbouw en renovatie en neemt alle projecten van klein tot groot onder handen. Samen met de klant wordt het project uitgebreid besproken en wordt er steeds duidelijk gecommuniceerd over de kostprijs.

Het stokpaardje van deze architect is de energiezuinigheid, zowel bij renovatie als nieuwbouw. Via goede isolatie- en ventilatietechnieken en een technische expertise die door de jaren heen werd opgebouwd, kunnen wij zorgen dat uw woning een zeer goed E-peil bereikt en dus zeer weinig energie verbruikt. Hierdoor bezuinig je niet alleen op verwarmings- of koelingskosten , maar draag je ook je steentje bij tot de vermindering van de CO2 uitstoot.

Er wordt bij energiezuinigheid in de bouwsector onderscheid gemaakt tussen de lage energiewoningen en de effectieve “passiefbouw”. Terwijl bij een lage energiewoning de energiebehoefte beperkt wordt tot 30kWh/jaar/m2, zal dit bij een passiefbouw beperkt worden tot 15kWh/jaar/m2. Dit is uiteraard afhankelijk van de voorkeuren van de klant en de mogelijkheden van het project.

Vergeet zeker niet de website Premiezoeker te raadplegen om te zien op welke subsidies je aanspraak kan maken bij renovatie of nieuwbouwprojecten.